joi, 18 martie 2021

Diversitatea feminina in pandemie

Traim timpuri ciudate pentru toti in acelasi timp ... daca am considerat ca suntem in urma .. noi romanii acum e momentul sa ridicam ochelarii de cal care nu ne lasa sa intram in aceasi hora cinstita neaosa. De ce diversitate feminina? Pentru ca a intrat mama pe facebook si mi-a dat like la acest nou album foto postat in Barlog... Mama mea intelege sa imi dea like la cum vad eu femeia zilelor noastre, cum ma raportez la ea si ma aproba in proiectul meu de suflet nou inceput "Diversitatea feminina".
Pe profilul personal ... fotografie de strada  ...album "Brigada diverse"
In barlog ... imensul feminin "Diveritatea feminina"
In galerie proiect fotografic pe pereti ... proiect de suflet ...fotografii nud ... canvas... censored by oil 

Las aceste ganduri aici pentru a comunica deschis in continuare ... sunt intr-o perioada aglomerata de lucru si creatie , drept pentru care am si ajuns la petrecere , tu ai fost muza care m-a scos pe mine de acolo, din concentrarea catre procesul de devenire, printr-un pupic, cireasa de pe tort intr-o seara pandemica cu reguli si restrictii ... Libertatea unui om frumos ca tine, artist vizual, cu sabia dreptatii intr-o mana iar pensula si aparatul foto in cealalata...  m-a "cucerit" si prezenta ta radianta... m-a inspirat pentru vibratia noilor proiecte.

Am fost cucerit de firesc... sa fii frumoasa, sa aperi dreptatea cu munca si daruire, sa traiesti aceste vremuri ciudate si sa putem fuma narghilea unul dupa celalalt ...lucru observat in acel: "Daca ma lasi sa te sarut ;)" cand am luat narghileaua de la tine chiar daca abia ne-am cunoscut... Firesc... ce cuvant frumos si puternic. M-ai fascinat! 


Astfel spus, Cracovia pentru mine nu a fost despre amor cat despre a petrece timp cu muza mea .... 
 Momentul cu furtunul (😂😘) a fost momentul care m-a "trezit" catre dorinta ta ...catre ce vrei si tu de la city break, a fost un moment ciudat care m-a pus in contact cu faptul ca nu eram pregatit energetic pentru o astfel de dorinta de amor ,pe care am vazut-o in privirea ta atunci cand dansai.
 Privirea care m-a inghetat cel mai tare a fost aceea cand si tu ai realizat ca nu sunt pregatit ... cand am dat boxerii jos in pat langa tine. Continuarea o stim ... m-am concentrat asupra dorintei tale insa m-am lasat pe mine deoparte ...eram prea agitat , obosit si oparit ca sa cer prea multe de la mine ...

[06:24, 3/18/2021] Tiberiu: Mai bine mai tarziu decat prea devreme  ... ramai muza mea :)


Aceste timpuri ciudate ma gasesc in cautare de muza, de frumos, gratie si pasiune feminina ca o zi de primavara tarzie cand petalele de mar se scutura...

Niciun comentariu:

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?