miercuri, 15 aprilie 2015

Ele doua ...intr-o expunere noua

Am plecat catre tine. Inchid rand pe rand gandurile si grijile de peste zi si constat ca sunt emotionata. Imi imaginez ca ma astepti ... te vad parca tragand din tigara nerabdatoare. ai pus de un ceai si te-ai asezat pe scaun cu un picior sub tine cu privirea pe telefon ... De cand stii ca sunt in trafic, telefonul nu-ti mai zbarnaie dar arunci instinctiv priviri lungcatre el din cand in cand.

Infuzia isi strecoara parfumul in toata casa. O atmosfera calda, placuta. Tu esti in pulover-ul tau larg bleumarin si porti in rest doar perechea de pisicute, imprimate jucaus pe lenjeria scolareasca si comoda.

Eu sunt infrigurata de la temperatura de afara dar caldura launtrica incepe sa ma cuprinda. Sunt imbracata office iar pe dedesubt am o combinatie sexy pregatita pentru tine. Aduc cu mine o sticla de vin si o cutie cu bomboane de ciocolata. Este destul de previzibil dar eficient, am emotii mari aduse de revedere si as vrea sa torn deja un pahar sa scap de trac.
Din cand in cand imi bazaie telefonul ... sunt mesaje de la tine. Tin telefonul intre picioare si acest lucru ma bucura cum nici nu stii. Cuvintele tale vibrante la propriu.

Personal Portfolio
Photography, Editing : Tiberiu Dinescu 
Personaj : Cristina

Am ajuns... cobor oglinda si refac rujul pe buze. Ridic telefonul datator de placere si ma uit la ce mi-ai scris. Imi spui sa nu iau nimic pentru ca eu iti sunt deajuns. Rosesc. Ridic sacosa-cadou si incui masina. Mintea penduleaza intre emotia de a te vedea si gandul ca o sa ma strecor langa tine la noapte. Simt cum m-ai atinge pe intuneric pe spate... tresar.
Am ajuns in fata interfonului si sun.

Te misti alene catre interfon chiar daca stiu ca inima iti pompeaza cu putere. Te vad cum lupti sa ramai sigura pe tine dorind sa nu pari un catel cu chef de joaca caruia stapanul ii paseste pragul. E greu. Te lipesti de vizor si oftezi ...secundele capata alte valente.

Ramai pironita langa vizor, tigara din mana se fumeaza singura fara sa-i mai dai atentie. Imi auzi pasii pe scari iar senzorul de la etaj iti lumineaza panda. Apar in dreptul usii iar tu ma privesti atenta, tinandu-ti rasuflarea.

Sa sun?! Bat la usa incet , stiu ca ma astepti nerabdatoare.
Dupa cateva secunde ma pregatesc sa bat iar, dar astept un semn sonor din casa care sa-ti tradeze prezenta. Nimic. Ciocan ferm apropiindu-ma de usa si tinandu-mi respiratia ascult. Nimic. Ma departez de usa si-mi trec tot felul de lucruri prin minte. Ce s-a intamplat, unde esti ?

Stai linistita sunt aici... (gandesc privindu-ti agitatia de care nu ma satur)
Am uitat sa mai fumez, mi-am lipit trupul de usa si te astept cu un freamat interior mai mult decat placut. Iti adulmec pasii, s-a aprins lumina. Esti atat de aproape. Apare primul fior ce-mi furmica trupul. Ai intrat in vizor, te vad ... Iti incepi bataile in usa.
 Te simt cum stii ca esti privita, ai un zambet anume care te tradeaza...mai ales cand privesti catre vizorul intunecat. Ma gandesc cum ar fi ca eu sa nu fi fost aici sa te privesc iar tu sa te simti privita, vulnerabila fata de aceasta crapatura intre cele doua lumi numita vizor. Gandul trece dar imi place sa te observ in continuare, vad ca ti-ai apropiat urechea de usa.
Ma cauti.
Misc insesizabil cheia in yala... si deschid usa usor. Cauti telefonul in geanta, devii neindemanatica. Eu continui sa deschid usa fara zgomot, si privesc catre tine prin fanta creata ... tu pui telefonul la ureche si ma apelezi. Nu'i inca totul pierdut, mai sunt cateva secunde in care esti preocupata si nu observi prezenta mea din dreptul usii putin crapate.
Ridici privirea catre mine din telefon iar eu ma ascund, te privesc prin vizor cum te luminezi. Nu zic nimic , intind mana in afara si iti fac semn sa intri. Ma indepartez.

"Ce-mi faci, ce joc mai este si asta ?"soptesc privind mana cum se pierde prin usa intredeschisa chemandu-ma si ma avant cu un gest nefiresc. "Ma joc !" aud raspunsul tau indepartat. Usa se inchide in spatele meu cu tarie fara sa  s-o inchid cu grija pentru ca te caut cu privirea. Dintr-o laterala tasnesti si ma iei in brate si ma strangi puternic potrivindu-ti fruntea pe umarul meu.

Nici n-am simtit cand am intrat, am trecut brusc peste momentul acela al revederii de care mi-era cumva teama.
Zambesti si spui . "Bine ai venit, de cand te astept"

"Bine te-am gasit" zic cautand un loc primitor in spatiul casei tale.Incurcata fiind am gasit imbratisarea ta. Nu mi-a mai trebuit nimic cand am gasit ritmul inimii tale galopante si am simtit cum caldura ta ma cuprinde. Aceasta emotie a imbratisarii n-am mai simtit-o inca. Cu tine e altceva, cu noi e altceva ...
Iti simt rasuflarea in par iar mangaierea ta imi umezeste buzele, nu pot sa spun nimic. Am inchis ochii sa te simt. E ceva duios in fragilitatea unei imbratisari feminine pe care n-am experimentat-o pana acum. Plutesc ca intr-o cada fierbinte inspumata cu aroma de lavanda .
Ne despartim imbratisarea si ne privim in ochi rusinate ...
Coboram impreuna in catifeaua canapelei, o lumina obscura ne lumineaza tacut locsorul iar fiecare dintre noi are gesturi stangace de revenire din vis. Iti privesc buzele cum se muleaza pe tigara fumeganda... tragi lent iar fumul ne invaluie spatiul. Eu gust fluiditatea vinului cu pofta . Fiecare s-a retras in gestul cel mai placut ... savurand gandurile si simtirea in felul ei.

"Ce mult mi-ai lipsit!"
Sper ca ti-am transmis asta de cand te-am luat in brate. Observ ca discutia porneste cu un ton incert, iti dregi vocea vadit afectata de starea de pana acum. Povestim o vreme incetisor si iti observ pornirile din privire. Probabil ca si eu ma tradez privindu-ti buzele si mainile... apoi cobor catre forme dupa care brusc revin la a te privi in ochi ... Tu faci la fel ... cedezi usor tentatiei si intram cumva intr-un joc voyeristic evident. Ni se umezesc buzele, mustim in placere.

Cuvintele curg dupa primul pahar de vin, povestim in nestire... si mai profund si mai in gluma... chicotim din ce in ce mai des. Te privesc si iti urmaresc dansul miscarilor ...sunt absorbita. De cand ai intrat s-a spart gheata, naturaletea ta dandu-mi tarcoale. Aprind o tigara doar sa te pot contempla mai bine. Esti vie si ma provoci in povesti si discutii, nu ma lasi sa-mi eliberez mintea de ganduri pentru a-ti simti starea. Companionul cu filtru imi da ragazul sa te studiez mai atent, sa-mi zboare mintea ...

Puloverul ti-a cazut pe un umar si iti scoate clavicula fina in evidenta . Felul cu sezi iti descopera misterios pulpele ...
As vrea sa preiei tu initiativa sa te apropii de mine, sa ma saruti. Cred ca gandul telepatic a ajuns... te apleci catre mine facand un gest catre parul meu.  Atentia imi e distrasa si tu te apropii cu siguranta de felina de buzele mele. Le apropii foarte tare abia se ating. Eu dau sa le cuprind dar te departezi. Sangele imi pompeaza prin vene si simt ca iau foc ...vin eu catre tine. Te apropii si tu de mine si ne descatusam ... Povestile se trasforma in sarutari iar cuvantul in muscatura brusca voluntara.

Umarul gol il sarut acum iar tu iti plimbi limba pe lobul urechii mele ... Am furnicaturi in cele mai placute locuri iar mainile imi fug pe sub puloverul tau. Iti simt pielea fina iar sfarcurile tari. Ma plimb in voie cu degetele pe spatele gol ...iar pe tine te aud gemand delicat.

Las capul pe spate acum, iar limba ta matasoasa imi coboara spre sani ... Hainele curg spre podea si tensiunea creste... pastram cate ceva pe noi pe motiv de graba insa sarutarile patimase ne imbraca cu caldura lor... Pofta ne aduce alaturi, imbratisate...


===


Intre timp va anunt si de publicarea acestui text din Barlogu' in revista Tiuk sub nume nou : " O pereche de dame" ...atasez aici si un link . 











3 comentarii:

Cărți și călătorii spunea...

E erotic, da. :) Mi-a plăcut. Aștept continuarea (asta e adresa redacției, da?).

lezoazo spunea...

Aici este adresa da :)
Continuarea este insa in mintea fiecaruia... poate voi scrie ceva legat ... un roman sau ceva astfel incat sa fie si varianta mea acolo :)

Vio spunea...

Scrii foarte misto, e posibil sa ma pripesc fiind prima postare citita insa imi place si ma bucura ca mai dau de barbati cu asa o sensibilitate ca a ta. Marea majoritate ar fi trecut de la intratul pe usa direct la partea cu sexul fara sa ia in considerare detaliile nuantate de tine

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?