vineri, 8 august 2014

Storyboard ... (1)

Era un el ... Radu, un tip inteligent, cizelat si cu simtul umorului . Ii placea foarte mult sa asculte si sa-si imagineze continuari ale povestilor ce se discutau in jurul lui. A dat la regie de film si curand a simtit ca lucrurile incep sa capete valente nebanuite...

A continuat jocul acela ori de cate ori avea ocazia insa ocaziile s-au rarit ... oamenii il simpatizau si-l aveau mereu in centru atentiei, iar el nu prea mai reusea sa-i asculte pe ceilalti deoarece toti erau fascinati de povestile lui.
Inventase povesti dupa povesti , pana si bancurile le reinventa gasind mereu ca talcul e mai savuros daca inverseaza cate ceva pe ici pe colo. Se bucura de popularitate iar toate acestea erau schimbate fata de cum se stia el pe sine ... plecase la facultate un tip timid, in banca lui care gasea mereu ragaz sa viseze ascultandu-i pe ceilalti, acum era in centru atentiei, extrovertit si sigur pe el.

A cunoscut-o pe ea, Denisa. O fata cumva...




 Cel mai mult ii placea la ea atitudinea, chiar daca s-au cunoscut pe net. Bine, impropriu spus ca s-au cunsocut pe net ... aveau multi prieteni comuni si alte cateva zeci de activitati, filme, muzici si locuri preferate, doar ca nu se vazusera inca...

Ea a primit un "like" la o poza de la el si a devenit curioasa. Lui i-a placut zambetul ei din imagine si increderea din el a dat pe afara in dreptul pozei ei. Ei i-a placut faptul ca dupa acel semn n-a urmat nimic, defapt a fost intrigata de asta si a inceput sa-i "rumege" profilul. El nu stia nimic despre asta, aproape ca uitase de acel "like" cand a vazut-o in bar cu prietenele ei. Lui i-a placut sa se intoarca la privit si ascultat si imaginat povesti uitandu-se la ea dintr-un colt mai intunecat si nu foarte expus . Ea a zambit, a povestit si a ras impreuna cu prietenele nestiind ca e observata. Ea a fost ea si lui i-a placut atitudinea ei ... Era cumva.

S-a grabit sa-i scrie un mesaj de pe mobil dar nu-si gasea cuvintele asa ca a continuat sa priveasca, ea a continuat sa rada pana a aparut un alt el, Cristi. Atunci a devenit mai rece si i-a facut loc langa ea la masa.
Acest alt el s-a aratat jovial fata de prietenele ei,  insa pe ea o privea nitel de sus si ii facea mare placere s-o vada pusa in dificultate. Se bucurau unul de prezenta celuilalt dar nu prea.

 Radu deja incepu sa-si imagineze...

To be continued ...



2 comentarii:

Ionut spunea...

Tare articolul!

Inchirieri microbuze spunea...

Interesanta poverstioara, cand urmeaza si continuarea. Ne-ai lasat cam mult sa asteptam si urmatoarea parte a istorisirii. O primavara frumoasa!

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?