miercuri, 11 aprilie 2012

Enjoy life !

Ce caut eu in viata mea ?Daca as putea sa fac sa dispara in acest moment un lucru , cum ar arata oare lumea fara el ... dar sa luam cazul concret ... TIMPUL ! Cum ar fi lumea fara timp ?

Timpul este o notiune abstracta ... "o dimensiune a universului după care se ordonează succesiunea ireversibilă a fenomenelor " ar zice unii , o unealta a omului "evoluat" ar zice altii , eu cred ca timpul a fost inventat in defavoarea noastra ... a oamenilor "evoluati" .. actualmente capitalisti ...sau in curs de "capitulare" daca imi permiteti ...

Deci... cum ar fi lumea fara timp , fara aceasta dimensiune , aceasta limitare "ireversibila" ?! S-ar mai invartii planetele in jurul soarelui ? DA .(In cat "timp"? Nu stiu ... ce e aia "timp" , si cu ce se masoara? Nu stiu )

Si de aici eterna poveste : Ce a fost prima data timpul sau ceasul ? (chiar daca oul si gaina n-au expirat inca , si deocamdata sunt de import )

Incerc sa nu intru prea adanc in termeni dar vreau sa stabilesc niste reguli ale jocului ... pentru ca asta vreau ...sa ma joc , pe timpul si neuronul meu !

1) Lumea fara timp sau timpul fara lume ?
2) Muzica are la baza notiuni ca , sunet , ton , timp ... ce ne-am face fara muzica?
3) "Time is money " - exista oare viata si in afara altor conventii ca aceea a banului ? (istoria ,antropologia si numismatica spune ca DA ... )Cum ar arata ea ?
4) Daca timpul este dusmanul meu in secolul vitezei ? Cum era el pe vremuri ? Cum se numeau acele secole dinaintea secolului vitezei (distanta/timp) ?
5) Stiti bancul cu timpul ? (NU doar pentru moldoveni ...)

Asa ca "Ireversibilul" s-a scurs si am impresia ca ma paste un somn ...
Va pup !

Niciun comentariu:

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?