vineri, 13 august 2010

Bavaria ...

Despre Munchen , capitala landului (Bundesland) Bavaria (Bayern)ce pot spune ... Un oras viu , cu multe locuri primitoare cu oameni veseli care stau in berarie de dimineata pana seara ... cu un centru vechi bombardat puternic dar refacut ...

Mai multe cuvinte si idei in imaginiile urmatoare ...




by Redy

7 comentarii:

jock spunea...

marse. poze misto, si tehnice si de data asta si exprima ceva. dar marse scapa si tu de cliseele vietii. gen textul de intro:

"Despre Munchen , capitala landului (Bundesland) Bavaria (Bayern)ce pot spune ... Un oras viu , cu multe locuri primitoare cu oameni veseli care stau in berarie de dimineata pana seara ... cu un centru vechi bombardat puternic dar refacut ...

Mai multe cuvinte si idei in imaginiile urmatoare ..."

gen, astea sunt fraze care le gasesti in orice ghid de doi lei.

serios marse iti strica toata reusita pozelor.

Redy spunea...

Marse ... vroiam sa dau mai multe detalii dar m-am razgandit ... Ai nitica dreptate ...Ti-am cam stricat fetisul cu politista de la circulatie !

jock spunea...

marse nu ai inteles nimic.

Anonim spunea...

sigur a'nteles, but he's playing the asta e stilul meu exhaustiv&concis. ;)
after all can one be asked not to be himself on his personal blog?

pozele sunt uberfaine, they do munich justice :)

jock spunea...

Cristinica, cum exista comentarii, recenzii, pareri sau diverse opinii pe marginea unor filme, carti, piese de teatru, lucrari de arta etc, de ce nu ar exista o parere si pe blogul lui Mars. Nu-i spune nimeni sa fie altfel decat este el. Parerea mea este in continuare ca textul de intro strica frumusetea si reusita pozelor. Pam Pam. Intelegi? My dear Cristinica. ;)

Anonim spunea...

n'ai inteles d'le recenzor pam pam, intrebarea mea era retorica. :P.
'ntelesei ce'ai zis(din prima). 'ntelesei ce'a zis si redy (ca ai nintica dreptate, dar chiar s-a abtinut de la a scrie, sau i'a fost lene). de ce nu ar fi mai multe pareri pe blogul lui mars, sau chiar intrebari retorice? :)

jock spunea...

m-ai foarte luminat. my dear Cristinica. tot am inteles. sarumana ;)

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?