luni, 12 noiembrie 2012

Te-am visat ... e de bine !



Am ieșit la prânz și în sala de mese dau cu ochii de tine. Ești concentrată într-o discuție cu un client dar ușor, puțin câte puțin, ochii îți fug către mine ...

Nici n-am deschis gura, sunt într-un grup destul de măricel și totuși m-ai simțit ... Iți strângi picioarele sub fața de masă , buzele se umezesc si îți rearanjezi poziția corpului, unduindu-ți formele în cupa delicată și fină a fotoliului. Te întorci vădit afectată către client , încercând să verifici dacă cumva te-ai dat de gol ...

Eu îmi păstrez distanța dar nu te scap nicio clipă din ochi. Văd cum te topești simțindu-mi privirea pironită pe tine. Tu desfaci eșarfa de la gât, neavând parcă aer, totodată lăsându-ți spatele jumătate gol la vedere. Ești pradă și prădător în același timp si te topești de dorință dar uiți de tine și îți scoți la iveală armele de pradă ...

După doar câteva schimburi de replici în care vrei să păstrezi calmul la masă îți scapi pachetul de țigări pe jos în dreapta mesei. Te apleci să-l ridici, arătând clientului amplul decolteu iar mie, o privire pătrunzătoare și o glezna fină deasupra tocului tău impunător. Menții situația sub control și față de client și față de mine chiar dacă ești fiartă de dorință iar parfumul plăcerii tale se îmi revine minte.

Trec pe lângă tine și mă așez undeva în spatele clientului, nițel mai la stânga, cu ochii fixați pe tine, admirându-ți picioarele lungi , desfăcute de data asta de poftă, sub masă.

Ne privim adesea. Tu pui presiune în conversația de la masă, prin răspunsuri și mai ales întrebări, tocmai pentru a-ți menține atenția distributivă.
Îl ai la degetul mic și-l fierbi ca să te poți concentra și la mine. Îți place jocul acesta dublu, te face să te concentrezi mai bine și să-ți ascuți toate simțurile. Simt cum îmi pleznesc pe rând nasturii de la pantaloni de la privirea ta pătimașă iar gândul tău se înfășoară în jurul boxerilor de dedesubt , mă vrei.

Mă șterg la gură și ies de la masă după primul fel și îți fac semn din privire să mă urmezi către toaletă. Vreau să-ți măsor cupa între degete, să-ți strâng bucile în palme și să mă vâr în tine cu pantalonii în vine. Te grăbești să mă prinzi din urmă să intrăm amândoi odată în holul toaletelor, să nu lăsăm suspiciuni în jur. Deja nu mai vezi nimic în jur, ești conștientă că nu te poți lăsa pradă poftelor chiar de tot în această circumstanță doar că întâlnirea cu mine în mediul profesional te excită cel mai tare.

Îmi domolesc pasul și te simt exact în urma mea. Cu o mișcare energică și o răsucire suntem în toaleta damelor cu ușa închisă după noi. Mâinile ni se îngrămădesc între țesături și carne. Gurile nu-și amână nicio pornire în această vâlvătaie de pofte. Sfârcurile îți sunt tari ca nucile iar buzele mele nu fac altceva decât să le umezească nițel și să le transforme căldura în abur. Îți ridic fustă în timp ce degetele tale îmi desfac neîndemânatice pantalonii, îți cuprind fesele și le strâng în mâini până te aud gemând. Le pleznesc, îmi place să văd cu stă carnea pe tine, cum se așează fragedă înainte-mi așteptând să fie devorată  ...

Îmi cuprinzi bărbăția în gură și limba îmi face venele să țâșnească cu sânge cald ... mărimea organului se modifică în acord cu dorința ta. Te întorc. Mă lovești. Te strâng în brațe și te forțez sa cedezi, Sfârcurile îți stau lipite de mine și ușor se mulează. Urlând de plăcere te rotesc împrejur, ajungi să te sprijini de faianța rece cu mâinile și-ți lași răpusă torsul în jos, așteptându-mi intrarea furibundă. Ai vrea să te mai joci dar clientul așteaptă și tu vrei să mă simți, poate chiar să explodezi dacă ai noroc de o mișcare norocoasă în următoarele 5 minute.

Intru în tine agresiv, îți prind părul și te trag de el astfel încât să-ți sugerez ce vreau de la tine, supunere si pasiune. Fusta deja mototolită încearcă să câștige teren când îți desfaci coapsele și mai tare. Am spasme de plăcere și încărcătura momentului mă fac să te penetrez ritmic cu dese schimburi de poziție, căutându-ți punctul de maxim. Tu începi să gemi și îmi strângi încheietura mâini cu care te trag de păr și înțeleg că acolo trebuie insistat ... Nu mă mai opresc, dau din cur cu dorința nebună sa te supun iar bucile ți le pleznesc de abdomenul meu cu volumul la maxim. Lângă noi, două colege de cabină ascultă cu sufletul la gură lipindu-și urechea prudent de cabina noastră.

Începi să nu te mai poți ține pe picioare îți tremură mădularele iar "fanta roz" îți freamătă după fiecare intrare. Mădularul meu ia foc și zvâcnește din ce în ce mai prins în acest război civil. Îmi șoptești că luna asta ești pe pastile și că vrei să mă simți adânc în tine. Mirosul, transpirația și căldura dintre noi mă transformă în animal, termin cu un urlet grav, bărbătesc, învingător. Tu te chircești la picioarele mele, mă strângi și nu vrei să-mi mai dai drumul dintre spasmele tale. Îmi dai o contra și mă pui în cur pe capacul toaletei și mai intri o data, din picioare, satisfăcută! Îți musti buza de jos si miști puțin șoldurile să-mi scurgi și ultima picătură de sevă, apoi ieși răvășită din cabină. Te oprești în fața oglinzii și te bufnește râsul. Ai pupilele dilatate, rujul împrăștiat pe jumătate de față, bluza și fusta mototolite ca dracu, parfumul este de bordel rusesc iar părul, mai încurcat ca niciodată. Aranjezi totul cu grijă având în minte atât erecția mea cât și afacerea ce trebuie încheiată cu mult prea valorosul client care așteaptă nerăbdător.

Ieși din toaletă la fel cum ai intrat,fără să vezi nimic, fără să te intereseze ceva, având în fata ochilor doar spatele clientului nerăbdător și în minte ideea unei scuze care să te pună în avantaj față de el.
Te urmez fericit, radiant și puternic, învingător. Mă așez la masă alături de colegii mei și ridic curios ochii către tine, așteptând să văd o reacție în privirea ta care să trădeze imensa eliberare. Nimic. Nicio urmă de fericire, totul parcă s-a întâmplat acum o mie de ani. Ești serioasă, călare pe situație și asumi o anumită gravitate lipsei tale prelungite de la masă. Însă durează doar două minute, îți aprinzi satisfăcută o țigară și iei o gură de cafea care-ți umple toată gura. Te-ai trădat, ți-a plăcut. Pe curând.


3 comentarii:

Anonim spunea...

Am descoperit azi acest blog care mi se pare cel putin interesant, atat prin fotografii cat si prin postari...Sunt uimito-incantata :)
Mi-a placut textul de mai sus....apreciez cum, fara vulgaritate,a putut fi transmisa maxim incarcatura aceea senzuala si sexuala a momentului. Cu siguranta autorul a trait, nu doar a visat...

Lezoazo spunea...

Autorul nu poate sa fie decat incantat si sa va doreasca sa va mai intoarceti :)

Anonim spunea...

M-am intors...:) Am citit mai multe...In unele imi regasesc senzatii, trairi, in altele gasesc senzatii noi si-mi stimulezi dorinta de a descoperi, dorinta d emai mult...Creezi dependenta:P (daca-mi e permis sa te tutuiesc, autorule :))

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?