duminică, 29 martie 2009

Hola Madrid , Como est as ?Dupa peripetii inca inainte de plecarea propriu zisa , lesne de inteles ( pentru cei care ma cunoasteti mai bine ! ) care o sa faca deliciul unei postari viitoare , n-am mai avut rabdare si am luat taxiul catre aeroport Baneasa (alias hala/hangarul Baneasa ).

Sunt amutit de faptul ca aeroportul nu modifica inca ora la monitoarele de afisare a zborurilor conform cu ora de vara . Ma uit prin imprejurimi pentru a-mi gasi repere ... multi " colorati minoritari" , D&G , Armani , ... dinti de aur ,Salutari de Spania , lautari , cersetori , recuperatori si dame de consumatie (nici macar pe burta goala ) ... etc ... URAT .

Dupa o asteptare nevrotica data si de nerabdarea de a pleca ... adica vreo 2 ore ... plecam . Zbor foarte linistit , doar niste viraje abrupte la decolare (f. frumos ... ) si inclinatie de 30-45 grade pe spate imi mangaie sensibilitatea ... Ajungem la 10700m ... altitudinea de croaziera si apoi ... somn de voie , liniste ... ( poate eu sa fi sforait nitel :) ca nu dormisem deloc anterior ) . Afara nu se vede nimic ... e ceata si o mare de nori . Tzz tzz ... vise placute .Coboram din ceruri ... direct in Spania !

Am ajuns pe aeroportul din Madrid , Barajas . Impresionant , mergem in avion la sol vreo 10 minute , dupa care in autcar inca vreo 5 . Terminal 1 ,recuperat bagaje ... ok , civilizat , ordonat si oarecum evident ... daca stam sa tinem cont de dimensiunile aeroportului .Probleme ... iar probleme :) ... la orizont. Nu am bancnote mici , am venit ca republicanul de Ploiesti cu "jdemii" de euro in bancnote mari ... Ne descurcam ... observ cu coada ochiului cum se apropie o familie de romani ( reperati in Baneasa , autobuz , avion , Barajas ... ) care imi dau 10 euro pentru 44 RON . LUX de Galati :) . Am luat metroul ...Iar cand am iesit la suprafata, cineva , mi-a sarit in spate ... asa da primire !Restul sta scris pe lentila sensibila Fuji ... in spatele unei plimbari la pas ... pentru a simti adevaratul Madrid (si o cervesa originara ) ...

Palatul regal ...Poveste despre ... Romania... si mai erau atatea de "urcat" insa wifi-ul asta nu tine cu voi ...

Revenim mai proaspeti maine .


by Redy

5 comentarii:

Anonim spunea...

mariuse, vezi ca avem probleme cu reteaua!

lezoazo spunea...

Stiu mariuse , asta ziceam si eu aseara ... si eu am probleme cu reteaua dar nu ma plang !
:D

ruka spunea...

moama! de cine dau in blogosfera! :) frumos la madrid.

lezoazo spunea...

Nu e chiar asa frumos ... vremea i mean :)
E foarte misto ... welcome to my barlog !

Sa te aud des , pup !

Redy spunea...

Apropo de Reclama anticocaina ...prima vazuta cand am pasit in Madrid !

http://dob.ro/Articole/Smart%20News/2407/Ghici-ce-respira-spaniolii

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?