joi, 30 mai 2013

Copilarie ...


Copilaria ... loc de joaca , cadru moral pentru toata devenirea noastra ...

miercuri, 29 mai 2013

Vivian Maier ... in memoriam

Va este frica de moarte ?
Nu , pentru ca imaginea noastra pe aceste meleaguri ramane sa vorbeasca despre noi , prin ceea ce facem , prin ceea ce cladim , prin ceea ce hotaram sa lasam in urma(umbra) noastra ...
 


the end is not the end ...is the end as we know it ...

by Lezoazo

Take me as I am ...

Personal Porfolio

Photography, Editing : Tiberiu Dinescu
Personaj :
Eugenia Andreea

miercuri, 8 mai 2013

VSLO 2013

Vama Veche, 2013 ne asteapta la  :

 

 VAMA SUB LUMINI DE OSCAR 2013


 “Vama sub lumini de Oscar”, cel mai liber festival de fotografie, a ajuns la editia a IV-a si va asteapta intre 16 si 24 august 2013 in Vama Veche, pentru a trai experiente unice si a cunoaste oameni exceptionali. Si pentru ca si in acest an dorim sa dam sansa cat mai multor pasionati sa ia parte la cursuri, inscrierea la festival ramane libera, fara costuri de participare. In acest an festivalul va avea 3 sectiuni distincte: fotografie, film/video si targ de echipamente. Fotografie: Cursurile teoretice si cele practice vor fi construite pe 9 teme diferite sutinute de lectori specializati in fiecare dintre domeniile abordate.

Urban Photography – lector Vlad Eftenie.
Erotic Photography – lector Cristian Crisbasan.
Fashion Photography – lector Bogdan Nastase.
Food Photography – lector Catalin Savulescu.
Wedding Photography – lector Marian Sterea.
Image Editing – lector Luca Achim.
Low Light Photography – lector Cosmin Somesan.
Aviation Photography – lector Andrei Zincenco.
Industrial Photography – lector Mareck Czarnecki.

In premiera va fi sustinut si un curs de “Tehnica fotografica” care se va intinde pe o perioada de 5 zile si va fi sustinut atat de lectorii implicate in festival cat si de departamentele tehnice ale Nikon, Dedolight, Sunbounce, Kinoflo s.a. Seminariile vor avea teme extreme de interesante si vor fi sustinute de :

Mareck Czarnecki – Digigraphie,
Vlad Eftenie – Introducere in istoria fotografiei,
Mihalis Moscholios –Henri Cartier Bresson – 10 lessons to learn…and/or ignore as outdated!,
Nicolae Cosniceru – Fotograful amator, profesionist sau artist,
Raluca Bogdan – Branding pentru fotografi,
Florin Ghioca –Fotografia in zone de conflict .

 Pentru ca VSLO sustine artistii tineri, vernisajele vor avea ca exponenti atat fotografi consacrati cat si fotografi debutanti. In total , la Vama sub lumini de Oscar vor fi 15 vernisaje, printate cu ajutorul Epson Romania . Proiectiile de fotografie vor avea loc in fiecare seara si vor fi, de asemenea, dedicate artistilor tineri.

 Film/video:

 Modulul de film/video, prezent pentru prima data in cadrul festivalului “ Vama sub lumini de Oscar” isi propune combinarea unor cursuri teoretice si practice de regie, imagine si lumini, sunet si editare. Lectorii sunt reprezentati de Slava Cebotari – cel mai cunoscut DOP din Republica Moldova, Thomas Diseth – DOP din Norvegia, castigator al unui premiu Emmy pentru film documentar, Bogdan Petrascu – editor Antena 1, Eduard Schneider – producator independent de reclame, documentare si clipuri musicale, Dinu Margarint – DOP Televiziunea Romana si altii .Echipamentele necesare desfasurarii workshopului , vor fi puse la dispozitie de Nikon, Toshiba, Dedolight, 4K Broadcast Solutions, Sunbounce, A.F. Marcotec, Scheider Production Targul de echipamente va reuni cele mai mari nume din domeniu foto/video si va avea loc pe toata perioada evenimentului. Vor exista oameni specializati care vor putea raspunde la orice intrebare de natura tehnica si, de asemenea, va exista un punct de “inchiriere” a unor echipamente. Pentru detalii si noutati accesati www.vslo.ro

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?