duminică, 29 noiembrie 2009

Raspuns cred ...

Domnule Gabor ...nume predestinat cred ... sa nu aiba liniste cat timp poporul e in deriva ...

Va multumesc intai pentru adaugarea in blogroll , apoi vreau sa adaug ... povestea este trista , este reala si iarasi trista ... este exact ceea ce se intampla printre noi ... Oameni slabiti de lupta pentru supravietuire , oameni care gasesc ca nu exista pucnt de sprijin pentru durere ce-o au in suflet ... Deunazi un coleg de munca afla ca sotia s-a aruncat de la balcon ... etajul 10 , dupa alte 3 tentative . Colegul are situatia nesigura in firma , ratele bat la usa .. e nasol .

Asta-i alinarea sufletului , pentru asta ne inrobim bancilor ?Mai citesc despre un caz intr-un sat uitat de soarta dar nu si de banci ... Ion sau Gheorghe ... fruntas in sat , este sunat de banca sa-si plateasca ratele , si el trimite raspuns ... (as vrea sa dau link dar nu mai stiu unde-am citit ) catre banca :

" nu am bani sa platesc deci nu ma mai sunati .. o sa vand vaca si viteii ce o sa-i fete prin ianuarie si o sa inchid creditul . Nevasta-mea care nu are carte l-a facut (creditul) , cand a venit doamna Ruxandra de la banca si ne-a intrebat daca nu vrem bani , si ea care nu stie sa scrie , a ipotecat casa pentru 5000 de euro . Nu am bani sa platesc deci nu mai sunati ... o sa platesc in ianuarie tot , dupa ce o sa vand tot , nu ma lasati pe drumuri ! "

E trist , e trist ca se intampla ca pentru unii mai slabi de inger asta sa fie raspunsul ... Nu vrem promisiuni electorale , vrem sa inceapa conducatorii sa aiba grija de "supusi", si zic supusi in speranta in care , constientizam ca fiecare din noi avem un rol in acest puzzle , si nu ne ferim de raspundeerea sociala .

Conducatorii nostrii trebuie sa faca ceva si pentru tara ... chiar daca propriu buzunar nu are ceva de castigat ! Trebuie sa fie constineti ca suntem sub orice critica , si ca trebuie sa lupte pentru interesul national !

Cati dintre conducatori aplica input-urile vreunui curs de leadership ...cand chiar devin conducatori (adica nu in propriul partid) ?!E greu ... si eu nu stiu cu cine votez :)

by Redy

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tiberiu, hai sa o luam sistematic, inginereste, pentru ca-mi place sa cred ca amandoi avem ochii mari si umezi. Sa incercam sa nu ne domnim, ca nu are rost. Chiar ca dispare tot farmecul, cat mai este, al blogarelii….

Povestea e trista, sigur ca da, in general scriu astfel, nu am alta optiune… Iar astazi am vrut sa-l imping chiar eu cu gatul pe sina, dar nu mi-a mers…

Iar despre blogroll-ul meu, nu sunt necesare multumirile tale chiar daca nu pot face altceva decat sa le accept. Eu pun in blogroll doar persoane care spun ceva si o fac intr-un anumit fel. Am trecut pe la tine, intamplator, acum vreo cateva saptamani si mi-a placut. Sincer, fara ocolisuri si pupaturi in fund, nu e cazul… Am o multime de bloguri in lista pe care le citesc, si sunt acolo fara ca proprietarii lor sa o stie. Asta nu inseamna nimic. Imi place, bine… O fac. Nu, la fel de bine…

Printre multe alte chestii, cea cu “lezoazo” m-a dat pe spate.

Bun venit si iti multumesc la randul meu pentru efortul de a-mi lasa cateva randuri. Si pentru blogroll, bineinteles…

Lezoazo spunea...

:) merci Paul . Keep in touch :)

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?