marți, 8 decembrie 2009

Portret in sepia ... Ramona

Incercand sa mentin balansul intre fotografia de peisaj (de cele mai multe ori urban) si cea de portret ... aduc in discutie ... pe Ramona , procedeul abordat fiind portretul in culori sepia .

Astept comentarii , sugestii , propuneri (de noi sedinte foto :D ) si va las sa admirati !


Privire seducatoare ...Serioasa si ganditoare ...
Surprinsa cu zambetul pe buze ...Golden eye ...Punand coduri in template de prezentare ...Zambet cu parul ud ...Colt de Carturesti ...Noroc ... (vroiam sa scriu ...sa traiti bine!)Ras dezinhibat ...Privirea care ingheata ...


Mais Lezoazo ... le photograph ...

3 comentarii:

Anonim spunea...

..dragut sepia si faina ramona (parca-ti semana putin asa), dar daca nu ti-ai adauga comentariile chiar la fiecare poza, ar fi mai de efect, ca ar avea si privioru' spatiu sa (se) priveasca/ proiecteze liber

Lezoazo spunea...

Si eu care credeam ca viziunea artistului conteaza :) . Asa o sa facem de acum ... sa lasam privitorul sa decida . Merci de aprecieri .

Anonim spunea...

interesanta deductia ta:) incercam sa spun ca daca pui o poza cu o tipa surprinsa zambind, este usor redundant sa pui comment sub ea "surprinsa zambind". viziunea daca e (foto)artistica trebuie sa razbata cel mai puternic din poze, iar explicatiile de langa sa adauge sens, sa aduca ceva in plus fata de ce se vede...parerea mea (daca tot ai cerut pareri :) )
a nu se intelege gresit me like the pics :)

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?