vineri, 23 ianuarie 2009

RE: Chimia de la Leu

Un articol foarte bun m-a facut sa reflectez nitel la fosta viata de student .

Este vorba despre mentalitatile si maniera de manifestare diferite ale studentilor prezenti in campusul de la Leu : Electronica si Telecomunicatii , Jurnalism , Psihologie . Lipsa de chimie de la Leu se explica totusi intr-un fel ... este dupa parerea mea un soi de nesiguranta , comoditate , frica si cel mai mult decizia de cine face primul pas ,catre cine ...

Am fost si eu student electronist , am stat in Leu (si cel mare si cel mic ) si vreau sa spun ca mi-am pus intrebarea : Cum cunosc si eu o fata de la psihologie sau jurnalism ? Insa raspunsul meu a fost unul comod : De ce sa nu ma duc la Universitate sau la ASE , unde media domnisoarelor pe metru patrat este mult mai mare si sa ma complic aici la Leu , fara sa stau in frig , sa astept pe la colturi , sa cunosc si eu Bucurestiul ?

Mai sunt cateva ipoteze si supozitii , mai mult sau mai putin personale .
Fete frumoase sunt peste tot insa nu trebuie sa te impiedici de ele in drum spre berea de dupa cursuri si laboratoare si seminarii , pentru ca atunci ai un scop precis ... sa bei bere . Nu poti sa te impiedici de ele cand alergi sa recuperezi seminarii , laboratoare si te invarti ca titirezul intre numere de sali , xerox samd... Iar la JEG ... in locul de intalnire_bere_suc_povesti_mancat din incinta facultatii , mesele se rezerva pe grupulete si cunostinte fara pic si nevoie de amestec ...Iar la ora la care stateam eu la JEG in dispozitia necesara pentru ceea ce spui tu :



Cred ca era o ora mult prea tarzie pentru studentele care frecventeaza zona Leu - Electronica .

Am avut cel putin cinci incercari de a discuta cu o necunoscuta la Jeg , vreti suma reactiilor pe care le-am trezit minunatelor fapturi ? Iata-le : mirare , amuzament alaturi de colegele de la masa ,dezgust fata de "grosolania" de a ma baga in seama ,
vulgaritate , iar la final am pastrat si cazul fericit in care am abordat o domnisoara si chiar am avut succes in a putea schimba cateva cuvinte si idei .

Deci se poate !

Concluzia Andressei de la finalul ariticolului este foarte reusit de aceea nu vreau sa combat , aici are dreptate ... nu prea e chimie la Leu .

Niciun comentariu:

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?