joi, 28 noiembrie 2013

Moment Magnum la Bucuresti

M-am grabit sa ajung la evenimentul Magnum si ma apropiam cu pasi mari de libraria Bastilia incercand sa observ gradul de agitatie din prejur vis a vis de aparitia la Bucuresti a unui fotograf Magnum de prim calibru. M-am oprit in fata si mi-am aprins o tigara asteptand ... la un moment dat in fata opreste un taxi ....din care sare Josef , himself, alaturi de staff-ul Magnum si inca cineva . Intalnirea aceasta fata in fata m-a blocat ... L-am recunoscut si nu stiam ce reactie sa am ... aparatul foto il aveam de gat insa mana era ocupata ...

M-a privit scurt decis , a zambit mi-a intins mana si-a strans-o cu caldura mi-a facut semn ca a vazut aparatul si ca se bucura ca impartim aceasi pasiune ... Am ramas in stare de soc.

Josef Koudelka prezent in octombrie la Bucuresti a rascolit spiritul fotojurnalistic romanesc. Invazie la Praga reprezinta un eveniment, lansare de carte si expozitie de fotografie, excelent pentru Romania si istoria fotografiei .

 Cateva imagini de la eveniment :


Libraria Bastilia, Josef primit de seful institutului francez pe scarile librariei , imediat dupa ce m-am dezmeticit de ce s-a intamplat .

 urcand in cladire alaturi de reprezentatntul intitutului ceh 

 Karin ingandurata alaturi de Josef

Magnum corner 

 feeling confident 

full table Invazie Praga - Josef Koudelka

 the speaker

trait la intensitate by Lezoazo 


joi, 14 noiembrie 2013

O zi sublima...

O zi sublima incepe cu cateva raze de soare pitite dupa perdea , care se furiseaza discrete putin cate putin pana iti ating pielea si se strecoara in pat langa tine ...

De fiecare data ma trezeste tropaitul lor infundat si felul in care ma fac sa ma intorc pe partea cealalta si ma imbratiseaza calduros .



Personal Portfolio
Photography, Editing : Tiberiu Dinescu
Personaj : Cristina si Oana


P.S. O zi placuta, Lezoazo

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?