marți, 16 martie 2010

Ce spui tu straine ...


Privesc in jur si-mi zic ...
De ce oare si din ce motive , barbatii si femeile sunt atat de diferiti ?!
Pai stiu si raspunsul ...imi zic !




Sa analizam nitel ...
 Pe femeie n-o poti considera prieten , pentru ca pe femeie vrei s-o ai ... sexual , mental , relational , experimental , pozitional , vertical si orizontal , si asta face ca tu sa o atragi intr-o cursa , s-o seduci , s-o cuceresti  , pe cand pe barbat il ai pur si simplu , ca prieten sau ca dusman ... nu conteaza , el ramane acolo ! Prietenia cu un barbat nu ofera prea multe avantaje  astfel incat sa te tina langa ea, o persoana (ca un ion ...pozitiv sau negativ ) decat daca exista lucruri in comun , lucruri care sa multumeasca ambele parti ... care sa se "lege" si sa dureze peste ani  !

Relatia cu femeile e diferita .Ele raman acolo daca au avantaj , daca au ceva de castigat , daca le face placere , daca se indragostesc , daca iubesc , daca nu exista ceva mai bun ... dar stiu intotdeauna ca tu vei ramane acolo pentru ca iti place ce au ele in chilotei , pentru ca ai vrut , vrei , sau vei vrea sa le scapi la un moment dat de iluzia prieteniei  ...La relatia cu o femeie , dureaza ,  speranta ta sa ajungi la chilotei ... Ele stiu asta si profita , mirosind si adulmecandu-si prada !

Femeia nu se asteapta ca tu sa te exciti cand iti recita o poezie , cand iti povesteste vreo carte sau un film , cand iti explica despre genti , fuste , moda si make-up sau cand iti arata ca a terminat vreun doctorat ...

Femeia stie ca trebuie sa fie sexy , ca trebuie s-o prinda bine chilotelul pe care tu vrei sa-l dai jos , sa fie amuzanta , sa fie "dorita" ...sa fie atractiva !

Si atunci care-i relatia pe care poti s-o ai ca barbat  astfel incat sa nu incalc ce am spus mai sus si totusi sa stabilesti o relatie apropiata cu o femeie ?!?

Trebuie sa fie o relatie de "rudenie" .In creierasul tau sa fie proiectata ca o sora , ca o mama , ca o persoana apropiata unde intervine barajul social numit educatie care NU te lasa sa-i vezi chiloteii , sau daca se vad sa intorci capul ... scarbit oarecum !

Am zis !



by Redy

duminică, 7 martie 2010

Tarafu' lui Dinescu ...

As i was saying last time ... English my love !
But how could I write in english something about Mambo Siria , a romanian rustic music band discoved by Mircea Dinescu ?!

Bizar rusic slang lyrics ... somehow unic show ... Enjoy !



Lovely and exclusive sound but sadly ... the visual part sucks !!!
Ironical or sarcastic ... this is the way life goes on in Romania ...

by Redy

joi, 4 martie 2010

Ce film en noir et blanc ...

... mais lezoazo

I would like to change into foreign languages for the next posts , to be internationaly accepted and followed .
It will be english , french , italian , spanish ...and who knows maybe german ... 

For the moment let's start with a B&W "trip" along with two great photographers  Irving Penn and  Richard Avedon , accompanied musically by  ...

Patricia Kaas - MON MEC A MOI



Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?