vineri, 5 iunie 2009

Confuz ...




Caut sa inteleg , rational (cred ca devine imposibil :P ) ... ce e Dragostea si cu al catelea rand de furculita si cutit se mananca ea ... la o masa sofisticata ?
Ce gasim in persoana de langa noi si cum se infiripa ea ... dragostea asta ,de ne face orbi , invizibili ... cu sau fara voia noastra ?!



Plec de la diferenta dintre oamenii "seriosi" , calmi , "disciplinati" , incruntati mai mereu ,plictisitori , fixisti si extrem de rationali (dupa parerea lor ) si oamenii plini de viata , spontani , glumeti , inteligenti , ageri ,distractivi (daca ma intrebati acum pe mine ) ... Primii au tabieturi , sunt rigurosi , principiali pana la D-zeu , meticulosi ... si poate ca nu e rau ce fac ei (patetici daca ma intrebati pe mine ) ... urmatorii fiind apti sa nu depuna armele in fata oricarei confruntari , deschisi la provocarile vietii si totusi destul de "disciplinati" incat sa-si pastreze acest suras convingator pe buze mai mereu si sa nu devina apatici sau nesuferiti ca si primii ...Se pare ca este doar vorba de gusturi aici ! Si "dupa cum spunea poetul" : " Gustibus non dicutandum "

So ... care sa fie gusturile si cum se creeaza ea ,aceasta a doua natura , (aceea de dragoste ) , in mintea si sufletul fiecaruia dintre "noi" ?



wisely ...by Redy

4 comentarii:

sabina spunea...

pai e simplu!e ca fructul interzis.
cu cat e mai greu si mai imposibil si mai amar,cu atat de indragostesti si iubesti mai mult.

Anonim spunea...

dragostea e un sentiment unic in viata oricarei persoane,a iubi te face fericit,daca cauti dragoste trebuie sa si oferi nu numai sa astepti sa primesti

Redy spunea...

Frumos spus ...

@sabina : Nu e un fruct oprit , este un fruct rar , atat de rar incat nu stim sa-l pretuim si sa ne bucuram la adevarata lui valoare ! Noi ne indoim de "el" de cele maimulte ori ... facem comparatii , analizam rational !

Dragostea e oarba si invizibila in acelasi timp ... ea se simte , se resimte si nu se exprima in cuvinte (am facut si rima :P ) ... ea tine de flacara interioara , de sacrificii " in the name of love " , de traire si caldura !

Dragostea nu cauti s-o primesti pentru ca nu stii tu cata dragoste ti se poate oferi , dragostea cauti s-o oferi ...

Beladona spunea...

Si eu :) din cind in cind :)

Cred ca dragostea se maninca cu tacimurile de desert. E precum Craciunul, daca s-ar intimpla in fiecare zi si-ar pierde farmecul.

Si nu sun de acord ca e invizibila. Aprinde lumini.. scintei... stirneste zimbete (chiar daca interior, nu mai putin vizibile exterior).

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?