miercuri, 4 martie 2009

Cred ca a venit momentul ...

Cred ca a venit momentul sa vorbesc despre echilibru ... despre a pune in balanta si a gasi starea de calm , o mediana intre inger si demon , o rezultanta intre doi vectori opusi , o suma egala de continuturi care se anuleaza ... ce sa mai ... despre Zen !



Se intampla sa te regasesti intr-o lume calma , senina , fericita ... precum primavara dar sa porti in tine o lupta . O lupta intre emotional si rational , o lupta intre visare si realitate ... un razboi care te face sa te rupi de lumea exterioara , indiferent de cat de linistita si calma ar fi ea . Apoi stai si te reculegi si nu intelegi nimic din purtarea ta .



Cum putem noi oamenii sa ne canalizam atentia , trairile , sentimentele ... pe anumite idei fixe si sa uitam de tot? De ce nu exista un echilibru in noi care sa ne trezeasca cand derapam?

Eu cred ca suntem facuti ca sa ne bucuram de momentele de fericire la intensitate maxima si sa plangem "cu lacrimi de crocodil" , sa parcurgem momentele inedite concentrati , obturand inconstient dar deliberat imaginea periferica a lumii inconjuratoare .Suntem facuti sa ne canalizam ... ideilor marete , trairilor sublime , necazurilor apasatoare ...



Zen ... by Redy

Niciun comentariu:

Care credeti ca este genul de fotografie in care ma exprim cel mai bine ?